Prærievognsferie

En uge i prærievogn med en stor jysk hest foran. Det er en anderledes og aktiv ferieform, som vi har kørt med succes i mere end 10 sæsoner på egnen omkring Ejsing. 

Hos Ejsing Prærievognsferie sætter vi en ære i, at du som kunde får en rigtig god oplevelse. Vore heste er godmodige dyr, som vi selv har trænet. Der gives en grundig instruktion og oplæring, inden man begiver dig af sted på egen hånd. Oplev en tur i hestevogn, en oplevelse for livet.

Læs mere


 

Studenterkørsel

Hestevogn.dk tilbyder også studenterkørsel. Med hest foran vognen bliver du og dine medstuderende transporteret rundt i byen, i et tempo der gør det nemt at springe af og på vognen undervejs. Vi sammensætter i fællesskab en rute, så vi sikre os at det hele kan nåes på en dag.

Læs mere


 

Turvogn

Hos Ejsing prærievognsudlejning har vi ikke kun prærievogn. Vi arrangerer nemlig også dagsturer i vores turvogn. Dette kunne f.eks. være en "lyngtur" til området omkring Eggesø - en hyggetur på 3-4 timers varighed.

Turvognen kan rumme op til 16 personer, så denne tur kunne være en oplagt dagsaktivitet til familiedage eller virksomhedsture. Turvognen bliver også brugt til studenterkørsel.   

Læs mere