En uge i prærievogn med en stor jysk hest foran. Det er en anderledes og aktiv ferieform, som vi har kørt med succes i mere end 15 sæsoner på egnen omkring Ejsing. 

Hos Ejsing Prærievognsferie sætter vi en ære i, at du som kunde får en rigtig god oplevelse. Vore heste er godmodige dyr, som vi selv har trænet. Der gives en grundig instruktion og oplæring, inden du begiver dig af sted på egen hånd. Oplev en tur i hestevogn, en oplevelse for livet. 


Turens forløb

Dag 1 og  2:
Ugen i prærievognen starter hos mig på Råstvej 3. Første dag og andendag kører vi en mindre lokal tur for at I kan blive dus med hest og vogn.

Dag 3
På tredjedagen starter vi den planlagte rute med et besøg på Hjerl Hede, hvor I slår lejr for natten på en mark reserveret til formålet.

Dag 4
Den fjerde dag køres der til den naturskønne plet Snævringen ved Flynder sø og herfra ad hedeveje til Gl. Rønbjerg, hvor der er lejrplads til overnatning.

Dag 5
Dag 5 går turen til Ålbæk i Spøttrup kommune ud mod Limfjorden. Her er overnatningspladsen i nærheden af den lokale campingplads, og man kan anvende alle campingpladsens faciliteter som f.eks. svømmehal, men man bor altså uden for campingpladsen.

Dag 6
Fredag er reserveret til en køretur, hvor vi kommer til Spøttrup Borg, hvorefter der igen overnattes i Ålbæk.

Dag 7
Den sidste dag går turen hjem til Ejsingholm, hvor man kan bo til søndag og bl.a. har mulighed for at surfe.


Faciliteter

- Vi har 4 prærievogne, indrettet med alt hvad du har brug for på din ferie:

- 5 Sovepladser

- Spisbord + sofa

- Køkken

- Kemisk toilet 

Derudover er der på lejrpladserne mulighed for bål


Priser:

1 weekend: 2950,- 

1 uge i lavsæson: 5600,- 

1 uge i højsæson: 6200,-

Priserne er inkl.  foder + kørevejleder de første par dage

Book prærievognsferie